גידול ההפסדים בביטוחי סייבר בשנת 2020 מאשר בשנים קודמות. לכן, הצפי שפרמיות ביטוח הסייבר יעלו ותקנות ביטוחי הסייבר יוחמרו כדי לשפר את הרווחיות בטווח הבינוני. אולם, מזהירה פיץ' בדו"ח מיוחד כי באירועי האקרים במתקפות סייבר, במיוחד מצד האקרים הדורשים תשלומי כופר, היא תבלום את הניסיונות לצמצם את תשלומי הפיצוי למבוטחים.
הדו"ח של פיץ' מציין כי סך פרמיות ביטוחי סייבר זינקו ב-2020 ומגמה זו נמשכת ב-2021. פיץ' מעריכה שהיקף פרמיות ביטוח הסייבר גדל בשנת 2020 ב-22% ל-2.7 מיליארד דולר. חברת הדירוג מבססת הערכה זו על מידע שנאסף מהדו"חות השנתיים של חברות הביטוח הגדולות בעולם.

הביקוש לביטוחי סייבר מאופיין בביטוחים לניהול סיכונים ובביטוחי סייבר לחברות מכל הגדלים. זאת עקב גידול באירועים של שיבושים ברשתות האינטרנט, גניבת מידע ואירועי מתקפות האקרים הדורשים דמי כופר אשר גדלו מאוד בשנתיים האחרונות.
פיץ' מדגישה בדו"ח שקיטון באירועי סייבר והפסדים כרוך ביישום שינויים ארגוניים בצורה יעילה. הם יסייעו להשיג ירידה משמעותית בהוצאות ביטוחי הסייבר של חברות הביטוח.
אחרי 20 שנה: יו"ר סוויס רי יפרוש מתפקידו
יו"ר חברת ביטוח המשנה סוויס רי, וולטר קייהולץ, שניווט את צמיחה של החברה ב-20 השנים האחרונות פורש מתפקידו. בהוקרה לפועלו הוענק לו התואר "יו"ר כבוד" של סוויס רי. זו הפעם השלישית ב-150 שנה של קיומה של סוויס רי שתואר זה מוענק.
קייהולץ הוא ידיד תעשיית הביטוח הישראלית. הוא דאג בכהונתו בשלל תפקידים בכירים בסוויס רי לפתח מערכת יחסים טובה עם החברות הישראליות ואף פתח נציגות של סוויס רי בישראל. קייהולץ אמר באסיפה הכללית של החברה שהתקיימה בשבוע שעבר כי הוא משאיר חברה חזקה שיכולה לעבור כל מכשול בדרכה ותוכל להתמודד עם האתגרים העתידיים.
היו"ר החדש של סוויס רי הוא איש העסקים האיטלקי סרג'יו ארמטי, שיצטרך למלא את החלל הגדול שהשאיר קייהולץ.