כפי שהבטיח במצע הבחירות שלו, הצליח נשיא הלשכה סו"ב שלמה אייזיק להביא להוזלה משמעותית בסך 300 שקל לשנה בדמי החבר ללשכת סוכני הביטוח.
על פי הודעת נשיא הלשכה לחברי וחברות הלשכה: "בימים אלו אנו מתחילים לגבות את דמי החבר לשנת 2022, ואני שמח לבשר כי לאחר עבודה רבה ומאומצת, הצלחנו לראשונה להפחית משמעותית את דמי החבר לסכום של 960 שקל במקום 1,260 שקל לשנה".

יש לציין כי מדובר בהפחתה גדולה של כ-24% בתשלום השנתי. עוד מסר אייזיק: "לצד חיים בצל מגית הקורונה, שנת 2022 מביאה עימה אתגרים מקצועיים רבים אשר למול כל אלו ניצבת לשכה איתנה, חזקה אשר פועלת לילות כימים לקידום מעמד חבריה – סוכני וסוכנות הביטוח.
"הלשכה מונה כיום קרוב ל-4,650 חברים וחברות, מספר המשקף ומבטא את העוצמה הגלומה בה. תפקידינו כלשכה לשמש בית ומקום מבטחים לכל חבריה סוכני וסוכנות הביטוח ולספק כלים ופתרונות מקצועיים.
"יחדיו נוכל להזניק אתכם ואתכן קדימה, אני סמוך ובטוח כי זו תהיה קדנציה מלאה בהישגים.
שתהיה לכולנו דרך צלחה ובריאות טובה לכולכם".