שר האוצר אביגדור ליברמן וח"כ חיים כץ, לשעבר יו"ר ועדת העבודה והרווחה של הכנסת, סיכמו כי יבוטל הקיצוץ בקצבאות של מאות אלפי גמלאי קרנות הפנסיה הוותיקות שהיה צפוי להתבצע בינואר 2022.
הקיצוץ, בשיעור של 1.259%, היה צריך להיכנס לתוקף ביוני 2019. על פי "עמיתים", החברה המנהלת של קרנות הפנסיה הוותיקות, בהודעה לעמיתיה, הקיצוץ הוא "בשל אי העלאת גיל הפרישה לנשים ל-64". אם הקיצוץ היה נכנס לתוקף, היה מדובר בהורדה של מאות שקלים בחודש מהקצבאות של הגמלאים.

לאחר 4 דחיות ביישום הקיצוץ, שהאחרון היה צריך להיכנס לתוקף בינואר 2022, ועל רקע חוק ההסדרים שמטפל בסוגיית העלאת גיל הפרישה לנשים, פנה ח"כ כץ לשר האוצר בבקשה לבטל את הקיצוץ המתוכנן. לאחר כמה דיונים בנושא סיכמו השניים כאמור על ביטולו.
"שמנו סוף לסאגה שנמשכת מזה מספר שנים ללא הצדקה, והורדנו לצמיתות את חרב הקיצוץ שהונפה מעל מאות אלפי חוסכים שחסכו כל חייהם למען הזכות להזדקן בכבוד. אני מודה לשר האוצר על רגישותו ונכונותו לסייע במאבק לשמירה על זכויות הגמלאים", אמר ח"כ כץ בעקבות הסיכום על ביטול הקיצוץ.