גיורא פלונסקר, ששימש בארבע וחצי השנים האחרונות כמשנה למנכ"ל איילון ביטוח ומנהל אגף ביטוח כללי־עסקי בחברה, פורש מתפקידו. פלונסקר עוזב את איילון לטובת תפקיד משנה למנכ"ל ברוקר הביטוח הבינלאומי "האודן ישראל".
את פלונסקר יחליף גדעון רוזוליו, מוותיקי ענף הביטוח הכללי בישראל. רוזוליו כיהן בעבר כמשנה למנכ"ל, מנהל חטיבת ביטוח כללי וביטוח משנה במגדל וכמנכ"ל מגדל ניהול תביעות בע"מ. את אגף הביטוח הכללי־פרט באיילון, ממשיכה להוביל יעל יריב.

רוזוליו, מהנדס תעשייה וניהול בהשכלתו, סגן אלוף במילואים, נחשב מומחה מוביל בשוק הביטוח הישראלי בביטוח כללי, ביטוחי משנה, ניהול סיכונים, סילוק תביעות והתנהלות מול הרגולטור.
מנכ"ל איילון ביטוח אריק יוגב ברך על הצטרפותו של רוזוליו לאיילון: "מומחיותו של גדעון רוזוליו בתחומי ביטוח כללי וביטוחי משנה היא נכס חשוב לאיילון בעת זו של צמיחה ממוקדת רווחיות ופיתוח עסקי מואץ".
יוגב גם הודה לפלונסקר על תרומתו רבת השנים לאיילון ובמיוחד בתפקידו האחרון כמנהל אגף ביטוח כללי עסקי בחברה. "בתקופת כהונתו של גיורא, תחום הביטוח הכללי הציג צמיחה מרשימה הן בהיקף העסקים והן ברווחיות", אמר יוגב ואיחל לפלונסקר הצלחה בתפקידו החדש.