“הגישה תוביל אותך הרבה יותר רחוק מהיכולת”

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

גיל: 38
מצב משפחתי: נשוי ללאה, ואב לשלושה – אייל בן 9, פאר בת 7 ואיתן בן חודש בלבד.
מקום מגורים: שוהם.
השכלה: תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים, מכללת עמק יזרעאל, ותואר שני מהאוניברסיטה העברית.
וותק בתפקיד: 3.5 שנים

ברדה.

מה התחביב המועדף עליך?
“ספורט משולב – תריאטלון, רכיבה על אופניים, ריצה. בקרוב אשתתף בתחרות איש הברזל באיטליה”.

האם אתה מנהל ריכוזי או מנהל מבזר סמכויות?
“שיטת הניהול שלי היא סלקטיבית; אין לי גישה אחת ספציפית. אני יכול להיות מאוד ריכוזי ואני יכול להיות מאוד מבוזר. אני יכול בתחום אחד לרדת לפרטים ובתחום אחר כמעט ולא לנהל אותו, בתקופות מסוימות; הכול תחת העיקרון של הניהול הסלקטיבי. מנהל צריך לדעת להתאים את עצמו בצורה ורסטילית ולהיות במקומות שבו הוא יכול לתת את הערך הגדול ביותר שלו”.

מה אתה עושה למען עובדי החברה?
“בנושא זה יש לי גם מוטו – אנשים בסוף יזכרו מה שיפרת בהם כאנשים ולא מה שיפרת להם בביצועים. גם היום כשאני רואה מנהל שלי ואנחנו מדברים על תוצאות 2011, הוא לא זוכר אם היה 90% מעל או 130% מעל, אבל אם עזרתי לשפר אותו כבן אדם או כמנהל, את זה הוא לא ישכח לעולם”.

מי עושה את הקניות בבית?
“אני. בכלל אני עושה את רוב הדברים בבית, כולל בישול. אשתי עוזרת לי מדי פעם…”.

ספר/סרט/תכנית טלוויזיה שהותירו עליך רושם מיוחד?
“ספר שאני מאוד אוהב זה ‘לא רציונאלי ולא במקרה’ של דן אריאלי. בכלל אני מאוד אוהב ספרים שעוסקים בהיבטים של רציונאליות וקבלת החלטות. כל ספר שאני קורא בתחום הזה מלמד אותי ומשפיע עלי גם בצורת העבודה שלי”.

יש לך יעד מועדף לנסיעה לחו”ל?
“אני אוהב הכי הרבה לטייל בארץ ישראל. אני לא מרבה לטוס לחו”ל. אני טס בעיקר לתחרויות או לטיול משפחתי שנתי בחו”ל בקיץ, ואין יעד ספציפי שאני אוהב במיוחד”.

איך אתה רואה את עתיד מקצוע סוכן הביטוח?
“אני סבור שעתיד סוכן הביטוח לא היה ורוד יותר מאשר עכשיו. יש רבים שרואים לנגד עיניהם רק את האיומים והסיכונים, אבל ככל שהענף נהיה יותר מורכב ומסובך, הערך של סוכן הביטוח עולה והתלות בו גוברת. יש שינויים בענף ויש התפתחות, והסוכנים צריכים להתאים את עצמם כמו שהגופים המוסדיים עושים”.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email