הטכנולוגיה בשירות הסוכנים: שיתוף פעולה בין באפי לבין הוועדה הבין־דורית

הטמעת הטכנולוגיה של באפי תאפשר להפיג חששות בתהליך הבין-דורי, לנהל אותו ביעילות ובמידת הצורך – גם להפריד כוחות בצורה קלה ונקייה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

הוועדה הבין-דורית בלשכה משיקה שיתוף פעולה עם חברת באפי, ויחד הן מעניקות ארגז כלים טכנולוגי לשימוש הסוכנים הצעירים והוותיקים.

הוועדה שעוסקת בעיקרה בהיבטים המקצועיים והמשפטיים של שיתופי פעולה בין סוכנים צעירים לוותיקים, הבינה כי ישנם קשיים שעיקרם בפן הפסיכולוגי ובמתן אמון הדדי בין הסוכנים בשכבות גיל שונות. הנתונים מראים כי למיזם החדש נרשמו כבר למעלה ממאה סוכנים, אולם אותה סינרגיה, שהיא הכרח להמשך קיום המקצוע לא מתרחשת בן לילה, וכדי לנטרל את משנה הזהירות של הצדדים נדרש סיוע חיצוני.

סו"ב סאטובי | צילום: באדיבות המצולם

לשם כך פנה יו"ר הוועדה, סו"ב תדהר סאטובי, אל מורן זיסר, מנכ"לית באפי, אשר נתבקשה לרתום את הטכנולוגיה והדיגיטציה לטובת קידום המיזם הבין-דורי והסרת החסמים באמצעות ארגז כלים טכנולוגיים.

"פניתי אל מורן כמנכ"לית באפי מתוך חוויית שימוש אישית והיכרות ארוכת שנים עם היכולות, וביקשתי ממנה לייצר עבורנו מערכת תפעולית מתקדמת אשר תקל על התהליך וההטמעה בשני הצדדים – הוותיק והצעיר כאחד", הסביר סו"ב סאטובי.

לדעת היכן לחפש

זיסר באמצעות באפי ומגוון הכלים הטכנולוגיים שברשותה הרימה את הכפפה ובנתה חבילה אשר בעיקר עושה סדר ומכניסה לוגיקה לתהליך: "למעשה, ארגז הכלים – רובו ככולו כבר קיים, ופשוט צריך לדעת היכן לחפש ובמה להתמקד", מסבירה זיסר ומפרטת את התועלות שניתן להפיק מהמערכת:

  • שקיפות: כאשר מזינים את נתוני המבוטחים וקולטים את נתוני הפרודוקציה ממגוון מקורות המידע מקבלים תמונת מצב אמיתית ומשקפת של תיק הביטוח. כך מסתמכים על שקיפות נתונים ונגישות הנתונים לשם בדיקה והערכה. מערכת טכנולוגית משותפת משקפת את התהליך והופכת אותו לשקוף ונגיש לשני הצדדים. ברגע שיוצקים את כל המידע לתוך המערכת, ניתן להתחיל משם ולמעשה לטייב את הנתונים, להפריד עיקר מטפל ולהתמקד במה שצריך.
  • חיסכון בעלויות: מערכת תפעול עם רכיבים דיגיטליים המסייעים בקיצור תהליכים היא בראש ובראשונה השקעה שחוסכת בהוצאות מיותרות ובתקורה. פתרון תפעולי כמו קליטת נתוני הר הביטוח, נתוני מסלקה וניתוח נתונים, בוטים למיניהם – כל אלו מסייעים בצמצום עלויות ובהגדלת הכנסות.
  • דאטה ודוחות: מערכת דוחות בתוך מערכת ניהול המשרד היא מכרה זהב אשר עבודה נכונה עליו יכולה להניב המון מידע אפקטיבי על הלקוחות, במה להתמקד ומה זולל זמן מיותר. דוגמה קלאסית לשימוש היא דוח על בסיס פילוח ענפי: אם סוכן לא חפץ בהעברת השרביט הלאה על כל התיק, אלא רק על ענף מסוים שבו נעוץ השת"פ, היתרון במערכת ניהול המידע היא היכולת לפלח את הלקוחות על בסיס ענפי, לגלות על בסיס דוחות עומק במה כדאי להתמקד, היכן ישנם חוסרים וכיו"ב.
  • מערכת ניהול הרשאות ומשתמשים: ניתן לנהל את הנתונים בתיק כך שבשלב ראשון הסוכן החדש במערכת יקבל הרשאות צפייה או הפוך – הסוכן הוותיק יקבל הרשאה לצפות בלקוחות שלו שהסוכן החדש ביצע פעולת מכירה בגינם, וכך הנתונים מנוהלים מול כלל הגורמים על בסיס צפייה והרשאות.
  • העשרה: לדעת, זה להסיר חששות מהלא נודע. לשם כך נבנה מערך הדרכות וסדנאות יישומיות, לקבוצות איכות בין-דוריות ללא עלות – להעשרה והעמקת השימוש בכלים פשוטים וישימים. המחסום הדיגיטלי לעיתים משתק הרבה סוכנים, בעיקר ותיקים, ומטרת הסדנאות היא להפיג את החששות ולחשוף בפניהם את העובדה שהכלים הטכנולוגיים היא אמצעי שרת עבורם ולתועלתם ולא מטרת על.

"באמצעות כלים טכנולוגיים אשר הדור הצעיר והמבוגר עושה בהם שימוש כאמצעי לשיקוף וניהול הנתונים, ניתן יהיה להפיג חששות רבים בתהליך, לנהל את התהליך ביעילות, ואפילו חלילה במידת הצורך – להפריד כוחות בצורה קלה ונקייה", מסכם סו"ב סאטובי.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email