"הלשכה חזקה ועומדת כחומה בצורה מול הרגולטור להגן על סוכניה"

בכל שבוע יאיר הזרקור של "ביטוח ופיננסים" על פעיל לשכה שכדאי שתכירו
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

שם: סו"ב צביקה וינשטיין

מנכ"ל גל אלמגור סוכנות לביטוח (2008) בע"מ

תפקיד בלשכה: יו"ר ליסוב

מגורים: תל אביב

ותק: משנת 1974 מתמחה בביטוח אלמנטרי, חיים, עסקים גדולים וניהול בתי סוכנים

תחביבים: בעיקר ריצה (חצי מרתון) והרבה שנים פעיל בתחום הטריאתלון

מוטו בחיים: כל מה שעושים לעשות בנחישות, מקצוענות, רצינות וצניעות; לתת שרות אמיתי ללקוחות ולסוכנים ולדבר בגובה העיניים; לא להפסיק לחלום והכי חשוב להיות ער כשהחלומות מתגשמים

צביקה ויינשטיין | צילום: באדיבות הלשכה

איך אתה רואה את עתיד מקצוע סוכן הביטוח?

"מקצוע סוכן הביטוח עובר תהפוכות, בדיוק כמו שעובר העולם כולו. קיצור זמנים, שימוש בכלים דיגיטלים ומלחמה על מחיר הוגן. סוכנים מקצוענים יהיו "מצרך מבוקש", ולקוחות יהיו מוכנים לשלם עבור הידע והשרות".

איך פועלת הלשכה לקידום מעמד הסוכן?

"תפקיד הלשכה חשוב מעין כמותו דווקא בעידן של שינוי ותחרות על מנת לשמור על הסוכנים, על תחרות הוגנת והכי חשוב – על כבודם. לשכה חזקה, כפי שהיא היום, עומדת כחומה בצורה מול הרגולטור ומשתפת פעולה עם חברי כנסת לחקיקה שמגנה על המקצוע מפני תחרות בלתי הוגנת וכמובן על סוכני הביטוח".

היו לך תובנות חדשות כסוכן ביטוח מתקופת הקורונה?

"תקופת הקורונה עשתה לי ולחברים רבים סדר בבניית העדיפויות; גילינו שאנשים כמהים להסברים וידע וככל שרמת הפחד עלתה מצאנו את עצמינו עמוסים בעבודה האמיתית שלנו – למכור הגנות ללקוחות ולדאוג שהמשפחות יהיו מוגנות בפני הסיכונים הנכונים.

"בנוסף קיבלנו פרופורציות על הדברים החשובים באמת בחיים – המשפחה הגרעינית, בן/בת הזוג, הילדים, הנכדים. פתאום לא הכל היה מובן מאליו והלוואי שנחזור לעולם הישן מבחינה כלכלית, חופשות וכד', אבל לא נשכח את הקרובים לנו".

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email