הסוכנים החזירו את הצבע והחיים לגן הילדים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

ביום רביעי שעבר עזבו עשרות סוכני ביטוח מרחבי המדינה את משרדיהם למשך יומיים, לשם פעילות התנדבותית בקרית שמונה. בפרויקט, שבחסות חברת איתוראן ובשיתוף לשכת סוכני הביטוח, הגיעו הסוכנים ועובדי איתוראן לפעוטון "כיף לי" בקרית שמונה, כדי לשפץ את הפעוטון ולהחזירו לפעילות לאחר תקופה שהיה סגור.

לדברי מיכל וינצר, יו"ר הוועדה לפעילות וקשרי קהילה בלשכת סוכני ביטוח, "הפרויקט התמקד בשיקום אזור המשחקים של הפעוטון, שיפוץ מתקני השעשועים, הקמת ארגז חול חדש ופרגולה לרווחת הילדים, שתילת עצים, דשא ופרחים, וגם פינת ישיבה ציבורית מרהיבה ביופייה, עם שולחנות וספסלים מעץ.

"הסוכנים ועובדי איתוראן עבדו מ־8:00 בבוקר ועד 17:00 בערב ושיתפו פעולה בכל התפקידים האפשריים – צביעה, שתילה, עבודות נגרות ועוד. אני גאה להיות שייכת לקהילת סוכני הביטוח חברי הלשכה, סוכנים איכפתיים בעלי לב ענק שנותנים את הנשמה בשביל הקהילה בשביל החברה, כמו שהם עושים יומיום בשביל הלקוח".

"בערב שלאחר יום השיפוץ הראשון הגיעו הסוכנים למלון כפר גלעדי, ולאחר התארגנות וניקוי שאריות הצבע מהעבודה הקשה, עלו על מדי א' ויצאו לסיור בעקבות ההיסטוריה של הקיבוץ", מספר מאור כהן, חבר הוועדה. לאחר מכן סעדו ארוחת ערב במעמד נשיא הלשכה אריה אברמוביץ ומנכ"ל הלשכה רענן שמחי.

"למחרת, לאחר סיום כל העבודות, התקיים טקס במעמד ראש עיריית קריית שמונה ניסים מלכה, ששיבח את סוכני הביטוח על העבודה וההירתמות. יו"ר הוועדה מיכל וינצר וסגנית נשיא הלשכה שוש כהן־גנון נשאו דברים שעיקרם חשיבותה של התרומה והבעת הערכה לסוכנים ולחברת איתוראן על שיתוף הפעולה בפרויקטים אלו, שנמשכת בדרך קבע מעל 5 שנים". ליאור רוזנפלד, יו"ר מחוז חיפה והצפון אמר כי "זה לא מובן מאליו ש־30 סוכנות וסוכנים מכל הארץ יעזבו את משרדיהם ויגיעו לקריית שמונה ליומיים של עבודה פיזית קשה. מדובר בנשמות ענקיות שבאו לתת ולא לקבל. אני גאה שיש לנו חברי לשכה כאלה. שאפו ענק למיכל וינצר על ניהול של מיזם חשוב לקהילה וגם לנו כלשכה".

גיבורים קטנים

הוועדה לפעילות וקשרי קהילה בשיתוף מחוזות ת"א, ירושלים ואשדוד, מזמינה את חברי הלשכה לקחת חלק באירוע הגיוס לצה"ל של ילדי תנועת גיבורים קטנים – תנועה חברתית המבוססת כולה על פעילות התנדבותית ללא שכר, בקרב ילדי החינוך המיוחד הסובלים ממוגבלות שכלית. האירוע יתקיים ב־29.10.15, בין השעות 08:00־13:30 בשטח אנדרטת חיל הלוגיסטיקה בחדיד (בסמוך לשוהם – כביש 444).

מיכל וינצר: "במסגרת ההפנינג, נעמיד דוכן של לשכת סוכני ביטוח בו נכבד את הילדים בשיפודי מתוקים, נקשט בקעקועים, נאפר ונסרק את הבנות לקראת הטקס".

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email