מעל 150 סוכנים וסוכנות ממחוז השפלה השתתפו בכנס שנערך אתמול במלון לאונרדו באשדוד.
על תכני הכנס, שנערך בשיתוף חברות הביטוח מגדל ושלמה ביטוח, טרחו במשותף – סו"ב ג'ינה פלד, יו"ר מחוז השפלה; סו"ב אבי שבי, יו"ר סניף אשדוד-אשקלון; סו"ב משה לבהר, יו"ר סניף ראשון לציון, וסו"ב ישראל דיאמנט, יו"ר סניף רחובות-נס ציונה.
את יום העיון פתח סו”ב לבהר, שהתכבד במעמד משום שחגג יום הולדת. הוא אף קיבל עוגת יום הולדת מבכירי הלשכה.

גלית יאיר, מנהלת מחוז ספיר בשלמה חברה לביטוח, דיברה על "המדריך להזזת הרים"; מקסים בוזגלו, יו"ר יועצי המשכנתאות מטעם ההתאגדות לעסקים קטנים, מרצה באקדמיה ומנכ"ל קבוצת מפנה יעוץ ומימון, הרצה על שיתופי הפעולה בין סוכן הביטוח ויועץ המשכנתאות; יאיר ארונסי, מנהל מכירות חא"ט ופיננסים סיפר על הפתרונות הפיננסיים בעולם החדש; אילנה טנא, מייסדת ובעלים "תלתן החזקות ופרוייקטים" הציעה כלים לאיך למנף את ההכנסות של סוכן הביטוח;
החלק השני היה החלק המקצועי ובו סו"ב עוזי ארגמן, יו"ר "ליסוב סוכנות לביטוח" סיפר על פוליסות הביטוח לחברי לשכה; סו"ב איגור מורי, יו"ר ועדת בריאות וסיעוד, דיבר על "נסיעות לחו"ל – אותה נסיעה הכנסה נוספת"; סו"ב ליאור הורנצ'יק,מ"מ נשיא הלשכה, עדכן את הנוכחים בפעילות השוטפת של הלשכה בימים אלה; סו"ב ישראל גרטי, יו"ר הוועדה לביטוח אלמנטרי, סיפר על פעילות הוועדה תחת הכותרת "משולחנה של הוועדה".
את הכנס סיים בהרצאה מרתקת יובל אברמוביץ – סופר, מרצה בינלאומי ויזם, על הנעת אנשים לייצר ולממש חלומות.
סו"ב לבהר: "יום העיון יוחד להרחבת האפשרויות להגדלת הכנסותיו של הסוכן. הכנס היה מוצלח ביותר עם השתתפות יוצאת דופן של הסוכנים במחוז שהתאמצו ובאו עד אשדוד".
סו”ב שבי נשא דברים בסיום הכנס: “אנחנו מודים לכל סוכני השפלה שהשתתפו ונהנו מערך מוסף וגם מתכנים מקצועיים. כולנו – יו”ר הסניפים ויו”ר המחוז – נמצאים ופועלים כל ימות השנה למען סוכני הלשכה. אנחנו נמשיך להפיק לקחים ולשפר את הכנסים הבאים של מחוז השפלה”. שנותנים כלים מעשיים, העשרה וידע לשיפור מקצועיותם".