יום הולדת לנשיא
נשיא הלשכה סו"ב ליאור רוזנפלד התקבל בחום רב וסו"ב מיכה אדוני הפתיע אותו כשהזמין לבמה את אמו ציפי ואחותו שגית לחגוג לו יום הולדת. רוזנפלד היה נרגש מאוד מהמחווה. הנשיא עידכן את הסוכנים בפעילות השוטפת של הלשכה ובהישגיה.

אדוני, שהיה אמון על ארגון הכנס המוצלח ותכניו, בירך את הנוכחים שהצביעו ברגליים, לדבריו, והפעם יותר מתמיד, כי הפעם הגיעו גם צעירים חברי לשכה רבים.
אדוני הדגיש את חשיבות כנס הבריאות שנותן כלי עבודה מקצועיים לעבודת הסוכן ומלמד על חשיבותו של ביטוח הבריאות לאור הקשיים מהם סובלת הרפואה הציבורית. "למכור ביטוח זוהי אחריות״, סיכם אדוני.
במה לכולם
ביוזמת ועד העובדים, הוקם לראשונה בחברת "כלל ביטוח" פורום לחברי הקהילה הלהט"בית המורכב מעובדי החברה ונציגי הוועד.
הפורום שהתכנס לראשונה בשבוע החולף נוסד על מנת לתת מענה הולם וראוי לצרכי הקהילה לאורך השנה ולנושאים השונים על הפרק.
יו"ר הועד רוני רז ציין כי "אנחנו רואים חשיבות עליונה בייצוג אלפי עובדי החברה ללא הבדל גזע מין ודת".
