חידושים ועדכונים בתוכנות למשרד הסוכן – השתלמות מוצלחת לוועדת הטכנולוגיה

ועדת הטכנולוגית בלשכה ערכה השבוע השתלמות שישית בסדרת ההשתלמויות להכרת תוכנות ויישומים עבור משרד סוכן הביטוח. יו"ר הוועדה: "מאות רבות צפו בשידור החי"
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

השתלמות מספר 6 של ועדת הטכנולוגיה בלשכת סוכני הביטוח נערכה השבוע במרכז ההכשרה למקצועות הביטוח של הלשכה ושודרה בשידור חי בפייסבוק של המרכז להכשרה. סדרת ההשתלמויות זוכה להצלחה רבה – אלפי צפיות בשידורים החיים ובווידאו שעולה לדף הפייסבוק של המרכז להכשרת הסוכן.

את ההשתלמות הנחו יו"ר ועדת הטכנולוגיה סו"ב גואטה עמוס וסגן יו"ר ועדת הטכנולוגיה סו"ב מוטי הרשקו. בפאנל המרכזי השתתפו נציגי חברות התוכנה, שמעניקות לסוכנים מחירי מבצע מיוחדים, בינהם: ליאת אמיר, חברת כרמל טק תוכנת טופסי, הציגה את התוכנה להעברת טפסים לנייד, תוכנת Tofsy יודעת להמיר כל טופס לטופס שקל מאוד למלא באמצעות הנייד, כמו למשל דיווח על תאונה, גניבה, הצטרפות לקוחות ועוד הרבה. שולחים לחברה את הטופס והחברה עושה הסבה לנייד כדי שניתן יהיה להשתמש בו במהירות.

הטכנולוגיה משנה את כללי המשחק | צילום: shutterstock
הגנה על פרטי המבוטחים

רון ברק, ,Mobile2CRM מערכת המציעה פתרון לבעיית ההקלטות מהנייד כולל מסרוני ווטסאפ. אינטגרציה בין טלפונים ניידים של משתמשים עסקיים/ארגוניים לבין מערכות הניהול, ההקלטה וה CRM-המשמשים את הארגון.

המערכת כוללת מספר מודולים:
1. הקמת קו עסקי נוסף על הטלפון הקיים ללא צורך בסים נוסף על מנת להפריד בין שיחות עסקיות ושיחות פרטיות.

2. הקלטה אוטומטית של הקו העסקי או של הסים הקיים ושמירת ההקלטות בענן מאובטח.

3. חיבור של השיחות למערכת ה-CRM הארגונית. רשומות השיחה ולינק לשמיעת הקלטות נכנסות ישירות לתיק הלקוח.

4. אפשרות להתקנת WhatsApp עסקי המוצמד למספר העסקי. המערכת מותקנת ומשרתת מספר סוכנויות ביטוח מובילות בארץ ובעולם.

יעקב עוז, יועץ לשכת סוכני הביטוח הרצה בנושא אבטחת מידע וסייבר – "המבוקש מס' 1":
הרצאתו על ענף הביטוח הנחשב לאחד היעדים המבוקשים למתקפות סייבר. ההרצאה עסקה בסכנות מבית ומחוץ, האורבות לסוכנים ולמאגרי מידע הלקוחות שלהם. ניתנו דגשים לחובות החוקיות החלות על סוכן הביטוח בבואו להגן על המידע והפרטיות של לקוחותיו. עוז הפתיע עם תרגיל "השתלטות" על טלפון סלולרי.
בסיכום ההרצאה הועברו הכלים והשלבים לרישום מאגרי מידע ואימוץ נהלי אבטחת מידע.

גואטה מדגיש כי בלשכה לא ממליצים על אף אחת מהתוכנות שהוצגו במסגרת ההשתלמויות ומטרת החשיפה להעניק לציבור הסוכנים כלים לקבלת החלטות לגבי בחירת אחת או יותר ממגוון התוכנות הקיימות.

"כאן המקום להודות לסו"ב יוסי אנגלמן נשיא הלשכה בפועל ולסגניתו סו"ב אניה לוין על התמיכה והעזרה הרבה בפעילות ועדת הטכנולוגיה.לחוה פרידמן יושבת ראש ועדת המכללה, דבי מורנו מנהלת המכללה, ושי בלייך מנהל מערכות המידע.

"אנו מודים לסוכנים הרבים שצפו בהשתלמויות ומזמינים אתכם להשתלמויות הבאות", סיכם גואטה.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email