חקירת יו”ר ANBANG מסכנת את הסקטור הפיננסי בסין

אנליסטים מעריכים כי המבטחת הסינית ANBANG תקפיא את פעילותה בהשקעות מחוץ לסין עקב החקירה שמתנהלת סביב ליו"ר שלה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

אנליסטים מזהירים מכך שלחקירה שמנהלים השלטונות בסין נגד יו”ר ANBANG , יו אקיהיו, יש השלכות על הסקטור הפיננסי בסין. להערכתם, המבטחת הסינית תקפיא את פעילותה בהשקעות מחוץ לסין.

ANBANG ידועה בהשקעותיה הגדולות מחוץ לסין, אשר הפכו אותה לקיטור המוביל בתחום ההשקעות הסיניות במלונות ובבנייני משרדים בארה”ב ובאירופה, ומסתכמים בכ־30 מיליארד דולר.

ג’יו זנהוה, העומד בראש מחלקת הביטוח באוניברסיטת שנגחאי לכלכלה בינלאומית, מציין כי החקירה יכולה לפגוע קשה בתדמיתה של ANBANG כאחת מהחברות המובילות ובעלות ההשפעה בסין. זנהוה מוסיף כי הפגיעה החמורה במבטחת הסינית עלולה לגרום לגל ביטולי פוליסות, דבר שיפגע בתזרים הכספי של החברה.

אקיהיו.

אקיהיו הפך את המבטחת הסינית, שבעבר עסקה במכירת ביטוחי רכב, למובילה במכירת ביטוחי חיים והצליח להוביל את חברתו לגל השקעות מחוץ לסין.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email