לראשונה – כנס MDRT העולמי השנתי שיתקיים ביוני יהיה כנס וירטואלי

חבר ההנהלה סו״ב בועז בראל: ״חברי הארגון בעולם מסגלים לעצמם דפוסי עבודה חדשים המתאימים לתקופה זו״
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

לראשונה בתולדות ארגון MDRT העולמי, יתקיים הכנס השנתי שלו בפלטפורמה וירטואלית. מגפת הקורונה מובילה מגמה גלובלית של מעבר לכנסים וירטואליים בשל האיסור על התקהלות.

לדברי סו"ב בועז בראל, חבר הנהלת MDRT ישראל (MCC) וחבר הוועדה לביטוח פנסיוני בלשכה, הכנס, שמביא אליו אלפי סוכנים מרחבי העולם, ישמור על המבנה המסורתי שלו לרבות ההרצאות מהMain Platform, והFocus Session, שישודרו אוןליין לצופי הכנס ויאוחסנו בארכיב הארגון, לשימוש החברים שלא יצפו בו בשידור חי.

צילום: fotolia

״חברי הארגון בעולם מסגלים לעצמם דפוסי עבודה חדשים המתאימים לתקופה זו״, אומר בראל. ״משיחות שאנו עורכים על רקע המשבר הגלובלי עם בכירי הארגון בארה״ב עולה כי חברי הMDRT בעולם, בדומה לישראל, מצויים בקשיים לוגיסטיים, אך הם מסגלים לעצמם ומטמיעים דפוסים ומתודות עבודה המאפשרים להם להמשיך ביתר שאת הן במתן שירות וייעוץ ללקוחותיהם והן באינטראקציה עם הסביבה העסקית שלהם:

1. יצירת קבוצות דיון וירטואליות אדהוק עם עמיתיהם לענף, באמצעות טכנולוגית Zoom , על מנת להפרות ולחלוק רעיונות וקונספציות עבודה בעת הזו בדומה לדוקטרינת קבוצות הדיון הפרונטליות שהייתה נהוגה באופן שוטף, טרום המגיפה.

2. מעבר מפגישות פרונטליות ובלתי אמצעיות עם הלקוחות לשיחות טלפוניות ויזואליות תכופות, בעיקר באמצעות בFace Time וZoom”.

בחינת התיק הביטוחי

בראל מוסיף כי ״מהאינפורמציה הגלובלית הזורמת לידי הארגון עולה, בין היתר, כי הדאגה של הלקוחות מעבר לסוגיות הטריוויאליות של המצב הבריאותי והכלכלי הינה בחינת הצורך ברביזיה על התיק הביטוחי על רקע המגיפה, תוך מתן שימת לב ותעדוף מיוחדים לרכישת כיסויים למקרה מוות ואובדן כושר עבודה בתוך התמהיל הביטוחי הקיים וללא פריצת המסגרת התקציבית.

״דאגה נוספת מצדם על רקע ירידות השערים התלולות בשווקים העולמיים נוגעת לבחינה מחודשת של מסלולי השקעה במגוון המוצרים הפיננסים והפנסיונים ובכלל זה Funds Pension, Provident Funds Mutual Funds, IRA accounts.

״שמירה על קשר עם הלקוחות בתקופה זו הנה קרדינלית, אך מצד שני פנייה תכופה ואינטנסיבית מדי ללקוחות עלולה להזין ולהעצים דאגה ואוירה משברית בקרב הלקוחות ועלולה לקרבם מבלי משים לקבל החלטות אימפולסיביות של פדיון כספים וביטול כיסויים על רקע מצוקה כלכלית״.

לסיום מוסיף ומציין בראל: ״בדומה לישראל ועל רקע המצב האנומלי השורר, יש פנייה לרגולציה גם מצד מדינות בצפון אמריקה ובאירופה על מנת להקטין באופן מינימליסטי וארעי את עומס החבויות הרגולטריות של בעלי הרישיון בעת הזו, עד סוף המשבר״.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email