מי יהיה סוכן הביטוח של השנה?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

לשכת סוכני הביטוח ועדיף יבחרו לראשונה את סוכן הביטוח של השנה. זוכי אות ההוקרה יהיו הסוכנים והסוכנות שהפגינו מקצועיות, הרחבת דעת ומעורבות בקהילה, והם ייבחרו על ידי ועדה מקצועית – סוכן מצטיין אחד מכל מחוז של הלשכה.

הסוכנים שיגישו את מועמדותם לתואר ייהנו מאפשרות לרכוש כרטיס כניסה ליום הדיונים בוועידת עדיף בהנחה של 60%, מתנת עדיף. זוכי אות ההוקרה ייהנו גם מחבילת הטבות בשווי של 8,500 שקל, לכל אחד, מתנת מגדל חברה לביטוח, שתשמש להעשרה מקצועית ולהרחבת הפעילות אל מול הלקוחות.

ההטבות כוללות: תשלום דמי החברות השנתיים של הסוכן בלשכת סוכני הביטוח מנוי שנתי על שירותי המידע של עדיף שני עיתוני לקוחות ממותגי סוכן השתתפות בוועידת עדיף – ערב הגאלה החגיגי ויום הדיונים תהליך ייעוץ מלא לשלושה מלקוחותיו של הסוכן במרכז לתכנון פרישה של מגדל טקס ההכרזה וחלוקת אותות סוכן השנה יערך במסגרת יום הדיונים של ועידת עדיף, שיתקיים ב-9 בדצמבר 2014 באווניו, קריית שדה התעופה.

סוכני הביטוח מוזמנים להגיש את מועמדותם עד ל-20 בנובמבר. טופסי הגשת מועמדות אפשר להוריד מאתר עדיף, או לקבל ולהגיש בעמדת לשכת סוכני הביטוח בכנס אלמנטר 2014 באילת.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email