מנכ"ל הלשכה החדש נכנס לתפקידו: "כבוד גדול עבורי להיות חלק מהנבחרת של סוכני הביטוח"

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

מנכ"ל הלשכה החדש רענן שמחי נכנס היום לנעליו של המנכ"ל היוצא מוטי קינן, שמסיים את תפקידו באופן רשמי ועוזב את הלשכה. במכתב ששלח לסוכני הביטוח, כתב שמחי "בימים אלה סיימתי את החפיפה המקצועית עם המנכ"ל הפורש מוטי קינן ונגלה לפניי עולם חדש, מרתק ומאתגר כאחד. כעת, עם כניסתי לתפקיד, אני רואה חשיבות רבה בהמשך חיזוק מעמדו ותדמיתו של סוכן הביטוח בקרב אזרחי המדינה. אעשה הכל כדי להיות לכם לעזר".

שמחי, 50, נשוי ואב לארבעה, מביא עמו ניסיון ניהולי רב שנים. בתפקידו האחרון הוא שימש כמנכ"ל קרן לב"י במשך שבע שנים. לפני כן מילא שמחי שורה של תפקידי פיקוד ומטה בצה"ל, בהם סגן מפקד הבקו"ם. לדבריו, "ניהול ארגון הוא לא דבר חדש עבורי ואני מאוד שמח להיכנס לתפקיד. עם זאת, לשכת סוכני הביטוח היא עולם תוכן חדש ומאתגר מאוד עבורי. מאוד רציתי להגיע לפה, נחשפתי לאנשים מדהימים בלשכה וזה כבוד גדול עבורי להיות חלק מהנבחרת של סוכני הביטוח".

שמחי מאמין כי האתגר המרכזי בתפקידו הוא המשך חיזוק מעמדו של הסוכן. "זה יהיה המוטו המרכזי בתקופה הקרובה: מיצוב מעמד הסוכן במשק הישראלי. זו צריכה להיות עבודת צוות של כל גורמי הלשכה. כמו כן, אנחנו צריכים להצעיר את הארגון ולגייס סוכנים חדשים לשורות הלשכה. כמובן שנמשיך להיות אוזן קשבת עבור כל הסוכנים".

לדבריו, "הערכים שעומדים בפני הם יושרה ושקיפות. זה צריך להיות נר לרגליו של כל מנהל, יחד עם הצורך להסתכל קדימה. אני מקווה שכולם יסייעו לי להיכנס לתפקידי, כדי שאוכל לסייע לכל מי שצריך. אני נכנס לתפקיד בדיוק לפני הכנס המקצועי באילת, וזה בהחלט בית ספר עבורי. אני צריך ללמוד במהירות את כל המושגים ואת עולם התוכן החדש. אני מאוד מעריך את העובדה שההנהלה היתה אמיצה ולקחה מישהו חיצוני עם ידע ניהולי, לא בהכרח בתחום. זו ההזדמנות להודות לנשיא הלשכה אריה אברמוביץ ולוועדת האיתור שבחרו בי לתפקיד. אעשה הכל כדי שההחלטה שלהם תצדיק את עצמה". ליצירת קשר עם מנכ"ל הלשכה רענן שמחי: באמצעות מייל: [email protected] בטלפון: 03-6366501 נייד: 052-9280280

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email