סו"ב ליאור הורנצ'יק, מ"מ נשיא הלשכה
"בכל שנה אנחנו מתחילים לבנות את הסוכה מיד לאחר צאת הצום; הסוכה גדולה וממוקמת על מרפסת ביתנו.
"אני בונה את הסוכה עם ילדיי ואשתי, יחד גם מקשטים וזו חוויה מדהימה. סוכתנו פתוחה ואנו מארחים לאורך כל החג, ללא הפסקה, משפחה וחברים. הכנסת אורחים מאוד חשובה לנו".

סו"ב חנוך הירשוביץ
"בימי החג אנו מעתיקים את המגורים שלנו לסוכה, קרי אכילה ולינה בסוכה. השנה חטפנו גשמים שאילצו אותנו לצאת שלוש פעמים מהסוכה: פעמיים בלינה ופעם בארוחה. הכלל אומר שמצטער פטור מהסוכה.
"הסוכה שלנו נמצאת במרפסת קיימת שמקורה בסכך כשר כל השנה. רק מצד ההלכה, כדי שהסוכה תהיה כשרה, צריך לסכך אותה 'לשם סוכה' סמוך לחג. לכן אנו מרימים את הסכך ומניחים אותו חזרה 'לשם סוכה'".

ישראל אליוביץ', יו"ר בית הדין של הלשכה
"בחג הסוכות מאגדים יחד את ארבעת המינים המסמלים אנשים שונים ומקיימים את המצווה רק כאשר כולם יחד: לולב, אתרוג, הדס וערבה.
"כל אחד מארבעת המינים מאופיין בתכונות מיוחדות, ויחד הם מסמלים את עם ישראל . אתרוג – יש בו טעם (בהיותו פרי) וגם ריח טוב. לולב – יש לו טעם (פרי התמר) אך אין לו ריח. הדס – יש לו ריח אך אין לו טעם. ערבה – אין לה לא טעם ולא ריח. חלוקה זו מסמלת את כל הסוגים שבעם ישראל. ועל זה נאמר: הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד".

סו"ב אבי שבי, יו"ר סניף אשדוד/אשקלון
"אני בניתי סוכה ומתפלל בה שחרית בכל בוקר. במהלך החג אני משתדל לאכול את מרבית הארוחות בסוכה שלי, בעיקר את ארוחות הערב. אני שייך לעדה המרוקאית ואנחנו נוהגים לאכול בערב החג קוסקוס עם הרבה ירקות – סימן לשפע וברכה.
"במהלך כל ימי חול המועד הסוכה שלי פתוחה ואנחנו נוהגים לארח הרבה חברים (אושפיזין) ובני משפחה. בברכת מועדים לשמחה לכולם".
