על רקע שינויים ארגוניים: אייל אוחיון, המשנה למנכ"ל הפניקס, הודיע על פרישתו

מנכ"ל הפניקס, אייל בן סימון: "מאחל לאייל הצלחה רבה בהמשך דרכו המקצועית ומודה על תרומתו הרבה לאורך השנים"
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

על רקע השינויים הרבים החלים בענף, החליטה הפניקס על שינוי ארגוני שעיקרו ניהול פעילות המכירות בתחומים המקצועיים. מבנה זה יאפשר לשפר את יכולת הצמיחה של החברה באמצעות הסוכנים, תוך ריכוז התהליכים משלב הייצור, השיווק ועד לשלב המכירה.

אייל בן סימון, מנכ"ל הפניקס: "התמורות והשינויים בענף הביטוח להם אנו עדים בעת האחרונה מחייבים אותנו לחשוב ולתכנן מחדש. שינוי זה יאפשר לנו לחזק את הקשר עם ערוץ ההפצה המרכזי והמשמעותי שלנו – סוכני הביטוח, וכן לחזק את עובדי הפניקס תוך מיקודם באתגרים שעוד נכונו לנו".

אייל בן סימון. צילום: פביאן קלדורף

מהחברה נמסר, כי עיקרו של השינוי יהיה העברת יחידות המכירה בחטיבת המכירות לאחריות תחומי הביטוח השונים, הן בפעילות ביטוח כללי והן בפעילות חיסכון ארוך טווח, בריאות וסיכוני חיים. במסגרת השינוי תעבור פעילות מוצרי הביטוח הכללי לניהולו של אבי שלמה בכפיפות למוטי מור, משנה למנכ"ל ומנהל תחום ביטוח כללי. פעילות מכירות חיסכון ארוך טווח וסיכוני הבריאות והחיים תעבור לניהולו של ברוך מינסקי בכפיפות לדניאל כהן, משנה למנכ"ל ומנהל תחום חיסכון ארוך טווח וסיכוני חיים.

אשכול צפון ואשכול ירושלים ימשיכו לפעול במתכונתם הנוכחית – מנהל אשכול צפון נאור צמח ומנהל אשכול ירושלים זאב נאמן ידווחו ישירות לדניאל כהן. כמו כן, עובדי מטה המכירות של חטיבת המכירות ידווחו ישירות לשי אביסירא, שידווח אף הוא לדניאל כהן.

פעילות השירות והתפעול תישאר במתכונתה הנוכחית, כאשר אורית קדם, שרית פרג' וערן זילברמן יעברו לדווח ישירות לקרן גרניט, משנה למנכ"ל ומנהלת התביעות, השירות והתפעול.

לאור השינוי הארגוני, אייל אוחיון, משנה למנכ"ל ומנהל חטיבת המכירות, הודיע על רצונו לסיים את תפקידו בחברה, לאחר שירות של שנים רבות במגוון תפקידים ניהוליים בחברה.

אייל בן סימון הוסיף: "אני מאחל לאייל הצלחה רבה בהמשך דרכו המקצועית ומודה על תרומתו הרבה לחברתנו לאורך השנים. אני סמוך ובטוח שהשינוי, בהובלתם של מוטי מור, דניאל כהן וקרן גרניט, כל אחד בתחומו והודות להיכרותם המעמיקה עם הענף ועם מערך הסוכנים שלנו, יסייע רבות בהעמקת הקשר רב השנים עם הסוכנים – ויאפשר את המשך הצלחתה של הפניקס לעוד שנים רבות קדימה".

Smart Travel גורף פרסים

אפליקציית הפניקס Smart Travel, זכה בפרס ה-Booster מטעם איגוד השיווק הישראלי. "מדובר במוצר חדשני, שניכר כי הושקעה בו מחשבה רבה. המוצר עונה על כאב צרכני מוכר בהתרחשות מקרה הדורש טיפול רפואי בחו”ל – קשה לאתר מרפאה מתאימה, קשה לתאם תור וכואב להוציא כסף על הטיפול, גם אם אנחנו יודעים שנקבל אותו בחזרה בעתיד. התוצאות העסקיות מראות שהלקוחות מעריכים את המענה המדויק לצורכיהם", כך עולה מנימוקי השופטים.

אפליקציית הפניקס Smart Travel מיועדת לנוסעים לחו”ל וייחודה הוא באיתור רופא בשעת הצורך, קביעת תור ותשלום. הפניקס Smart Travel מעניקה למבוטחים שירות דיגיטלי נוח לשימוש וזמין בכל מקום ובכל שעה 24/7. האפליקציה מאתרת בזמן אמת רופא קרוב, קובעת תור ומסדירה את התשלום על הטיפול הרפואי ללא מעורבות של המבוטח וללא צורך בתשלום והגשת תביעה. דרך השירות ניתן להזמין ביקור רופא גם לחדר המלון וכן לקיים שיחת התייעצות טלפונית עם רופא מישראל אונליין, והכל, כמובן, בעברית. התוצאות העסקיות של המהלך הביאו לגידול של 30% במכירות המוצר. בנוסף, המהלך הביא לציונים גבוהים בסקר שביעות רצון של מבוטחים וציונים גבוהים בסקר שביעות רצון של הסוכנים.

 

 

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email