"צריך להפוך את המקצוע לנחשק סוכן צעיר בקרב צעירים"

בכל שבוע נארח סוכן צעיר שיספר על עצמו, השתלבותו במקצוע ועתיד המקצוע בעיניו - השבוע בסוכן צעיר: עומר שרן ממנגו סוכנויות ביטוח בהרצליה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

שם: עומר שרן
גיל: 29
מצב משפחתי: נשוי
ותק: 4 שנים, בעל רישיון פנסיוני וכללי

מה הביא אותך להיות סוכן ביטוח?
"גדלתי לתוך עולם הביטוח והיה רק מתבקש שאשתלב בתוך הסוכנות המשפחתית שהקים אבי משה שרן בשנת 1999 . בבית אנחנו חיים ונושמים ביטוח מגיל צעיר. תמיד גיליתי סקרנות ועניין בתחום, ולאחר שסיימתי תואר במנהל עסקים התחלתי בלימודי ביטוח במקביל לרכישת
פרקטיקה בסוכנות המשפחתית".

במה אתה מתמחה?
"עיקר העיסוק שלי מתמקד בביטוח חיים פרט, בתחום הפיננסי וכן בניהול המערך הפנסיוני. זהו תחום מתפתח, מורכב ומרתק המציב בפניי אתגרים מחשבתיים ודורש יצירתיות".


שרן. "הסוכנים נותנים ערך מוסף"

איפה אתה רואה את עצמך בעוד עשר שנים?
"בעוד עשר שנים אני רואה את עצמי ממשיך לנהל את מחלקת ביטוח החיים בסוכנות, שתהיה גדולה יותר, ולהמשיך לפתח פרויקטים חדשניים".

איך אתה רואה את עתיד מקצוע סוכן הביטוח?
"כדי שעולם הביטוח יוכל לשמור על חדשנות ורלוונטיות אין מנוס אלא להפוך אותו לנחשק בקרב צעירים מוכשרים ומבריקים, אשר יבואו להשתלב בתחום ולהשאירו עדכני, מתפתח ובלתי מקובע. בתור אחד שצמח בסוכנות פרטית אני רואה את החשיבות בקיומם של סוכני הביטוח הפרטיים, ושל הערך המוסף שלהם בהענקת שירות ויחס אישי ובלתי אמצעי ללקוח".

מה היית ממליץ לסוכנים צעירים כמוך?
"אני ממליץ להם להתמקד בנושא אחד, אך לא לוותר על לימודים וקבלת רישיון גם בתחומים צשאינם עוסקים בהם באופן שוטף. אני מאמין שידע הוא כוח ושמומחיות רחבה ככל הניתן, התעדכנות ברפורמות חדשות וכן לימודים מקצועיים נוספים, יהפכו אתכם מסוכן ביטוח לסוכן ביטוח מקצועי".

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email