חברת מדיקר (MediCare) המתמחה בכתבי שירות בתחום ביטוח הבריאות, מינתה את רועי זוהר למנכ"ל החדש שלה. זוהר, אשר התחיל דרכו בחברת הביטוח מנורה מבטחים בתור מפקח, התקדם בזכות כישוריו לתפקיד מנהל מכירות סיכונים במחוז מרכז ולבסוף לתפקיד מנהל מכירות סיכונים ופרויקטים ארצי. זוהר השאיר חותם רציני ב־13 שנות עבודה בחברה ובמדיקר משוכנעים שהוא יממש את מערך קשריו העסקיים אותם יצר במשך שנים וימשוך אחריו סוכנים ומערכי מכירה נוספים.

מדירקטוריון החברה נמסר כי "רועי הוא ללא ספק האדם הנכון להצעיד את החברה לשלב הבא". מדיקר פרצה בסערה אל שוק כתבי השירות בתחום הבריאות בשנת 2018 ובזכות המנגנון הייחודי שמתבסס על שותפות בין החברה לבין הסוכן הינה כיום החברה המובילה בשוק כתבי השירות שמשווקת שלא באמצעות חברת ביטוח. החברה מציגה שילוב של כתבי שירות ללא חיתום, בכל גיל ובכל מצב רפואי עם כיסויים רחבים ביותר ושירות יוצא דופן ללקוח ולסוכן.
מי שעוד הצטרפה לחברת מדיקר היא עו"ד איילת ערוסי, לשעבר מנהלת הדרכות בריאות במנורה מבטחים, אשר נתנה את חותמתה המקצועית על איכות כתבי השירות של החברה. "ערוסי, אוטוריטה ידועה בענף, יצאה לעצמאות ותמשיך להעניק מהידע המקצועי העשיר שלה. היא תקדם ותכוון את הסוכנים בתחום הבריאות", נמסר מהחברה.