רן עוז ייכנס לתפקיד מנכ"ל מגדל ב־1 בספטמבר

החברה דיווחה על כניסת המנכ"ל החדש, אשר יחליף בתפקיד את דורון ספיר, שעזב ב־1 ביולי; עוז מילא במשך שנים רבות תפקידים בכירים בחברות פיננסיות ובהייטק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

חברת מגדל דיווחה לבורסה על כניסתו רן עוז לתפקיד המנכ”ל ב־1 בספטמבר 2019. עוז שימש כיו"ר כאל והוא יחליף בתפקיד המנכ"ל את דורון ספיר, שגם הוא הגיע לחברה מכאל.

במקביל, האסיפה הכללית של מגדל אישרה אתמול (רביעי) חלוקת דיבידנד בסך 350 מיליון שקל לבעלי המניות שלה.

עד לכניסתו של עוז לתפקיד ימשיך יוסי בן ברוך לשמש בתפקיד מ"מ מנכ"ל מגדל. בן ברוך מכהן כמנהל הכספים של הקבוצה ומנהל החטיבה הפיננסית. הוא מונה לממלא מקום המנכ"ל בעקבות עזיבתו של ספיר ב־1 ביולי.

רן עוז | צילום: פזית עוז

עוז כיהן בתפקיד יו"ר דירקטוריון כאל החל מספטמבר 2018, בנוסף לתפקידו כיו"ר דירקטוריון דיסקונט קפיטל, אליו מונה ב־2014. טרם מינויו כיו"ר כאל, כיהן במשך כשלוש שנים כסמנכ"ל בכיר וראש החטיבה לשווקים פיננסיים בבנק דיסקונט, שם הוביל מהלכים משמעותיים ובהם: מיסוד הניהול הקבוצתי של ההון, הנזילות, ההשקעות ומכלול סיכוני השוק, הרחבת פעילות ההשקעות, וכן מהלך ייחודי בתעשייה של הנפקת הון ראשוני, אשר תרמה תרומה משמעותית לצמיחתו של הבנק.

בתפקידיו הקודמים כיהן עוז כשותף בקרן ויולה קרדיט, כמשנה למנכ"ל בנק הפועלים, משנה למנכ"ל חברת בזק, סמנכ"ל כספים בנייס, ובחברות הייטק מובילות נוספות.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email