שם: גיל סופר, סמנכ"ל חיש־לידור סוכנויות לביטוח בבני ברק וחבר בוועדה האלמנטרית של הלשכה.
מצב משפחתי: נשוי + 3
מגורים: רמת פולג, נתניה
השכלה: תואר שני במנהל עסקים ותואר ראשון בכלכלה ומדעי המדינה מאוניברסיטת תל אביב. בוגר קורס גישור במכללה לפיננסים וביטוח.
ותק: עובד בענף משנת 1992
תחביבים: מתאמן בחדר כושר וגם רץ, קורא ספרים ואוהב לצפות בסדרות.
מוטו בחיים: "לאהוב מה שאתה עושה ולהבין שהריצה הינה למרחקים ארוכים. גם אם ישנם קשיים בדרך – בזכות חריצות והתמדה תגיע ליעד".

איך אתה רואה את עתיד סוכן הביטוח?
“אני יודע ש'הסוכנים כאן בשביל להישאר' – לאורך כל שנותיי בענף חוויתי את השינויים ואת הרפורמות שלעיתים נראו מאיימות על ציבור הסוכנים, אך בסופו של יום הסוכנים השכילו להתאים עצמם לשינויים ולהמציא את עצמם כל פעם מחדש. דווקא בעידן הדיגיטלי יש מקום להדגשת חשיבות הסוכן המקצועי אשר ילווה את המבוטחים באופן אישי תוך שילוב כלים דיגיטליים כגון: סימולטורים ותוכנות השוואה, הפצת עדכונים רלבנטיים בכלי המדיה השונים ועוד.
"דווקא בעידן הזה חייבים לעבוד בצורה שיטתית ומסודרת ולתאם פגישות הן עם לקוחות חדשים והן עם לקוחות קיימים לצורך התעדכנות ושימור הקשר. לדעתי גם בעידן המסלולים הדיגיטליים בענף הרכב, עדיין מקומו ותפקידו של הסוכן נחוץ ביותר גם בשלב התמחור. וכמובן, בעת אירוע ביטוחי במהלכו הסוכן מלווה את המבוטח ומייצג אותו מול חברת הביטוח".
מה תפקיד הלשכה בשמירת מעמד הסוכן?
"תפקידה של הלשכה בראש וראשונה לדאוג להתמקצעות הסוכנים ולשאוף כל הזמן להעלות את רמתם המקצועית בכל תחומי הביטוח באמצעות קורסים, השתלמויות וכנסים מקצועיים. בימים אלה נערך קורס סייבר אשר תוכנן על ידי הוועדה האלמנטרית בשיתוף עם מערך הסייבר הלאומי של מדינת ישראל ואשר מקנה למשתתפים בו ידע וכלים מקצועיים אשר באמצעותם יוכלו להוות סוכני שינוי בתחום ביטוחי הסייבר, שעדיין לא נכנסו למודעות כל הלקוחות העסקיים. בנוסף, הלשכה עובדת בקשר רציף עם גורמי הפיקוח במשרד האוצר במטרה לפתור בעיות ולקדם נושאים חשובים".
מה אתה ממליץ לסוכנים כמוך?
"תאהבו את הלקוחות ואת מה שאתם עושים. ברגע שאתה עושה משהו באהבה הלקוח מרגיש את זה. חשוב מאוד להתעדכן ולשמור על רמה מקצועית גבוהה הן במוצרי הביטוח והן בכלים התפעוליים במשרד הסוכן כגון: שימוש בתוכנת ניהול, סימולטורים וכיו"ב".