תפקידי מפתח: מינויים חדשים בקרב עובדי הלשכה הבכירים

שני המינויים החדשים יחלו בעבודתם בימים הקרובים. יאיר שלום מונה למנהל השיווק, דוברות ופרסום. שירלי חג'בי מונתה למנהלת מערך הכספים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

במסגרת ריענון השורות בלשכה וכחלק מהשינויים הארגוניים שנעשים, מונו לאחרונה שני בעלי תפקידי מפתח בלשכה.

יאיר שלום מונה למנהל השיווק הדוברות והפרסום בלשכה. הוא יחל בעבודתו בלשכה בימים הקרובים. את התפקיד אייש עד תחילת פברואר שי שמש.

שלום (39) בעל תואר ראשון בחינוך וחברה ותואר שני במנהל עסקים עם התמחות בניהול ארגונים. שלום בעל ניסיון של 16 שנה בתחום, עם רקע במנהל, ניהול, אסטרטגיה, הפקת אירועים, תקשורת ופוליטיקה.

מינויים חדשים לתפקידים בכירים בלשכה. צילום: shutterstock

שירלי חג'בי מונתה למנהלת מערך הכספים בלשכה ובחברות הבנות, במקומה של רחל שרעבי.

חג'בי (36) בעלת תואר ראשון בראיית חשבון ובחשבונאות, עם הכשרה כחשבונאית בכירה. בעלת ניסיון של 11 שנים בניהול מערך כספים. תחל את עבודתה בלשכה בתחילת אפריל.

נשיא הלשכה סו"ב שלמה אייזיק מסר כי הוא מודה לרחל שרעבי על "עבודה מדהימה ומועילה שעשתה בלשכה לאורך השנים. אין ספק שרחל תרמה רבות לפעילות הלשכה".

המינוי הבא שיבוצע בלשכה הוא של מנכ"ל/ית; כיום הלשכה מנוהלת בידי אנה קריימן, שמונתה למ"מ מנכ"ל זמני, מאז שבשמת כרמון סיימה את תפקידה כמנכ"לית הלשכה. לדבריו, בקרוב תפורסם הודעה מסודרת, כמחויב על עמותה, שתקרא למועמדים להתמודד במכרז על תפקיד מנכ"ל לשכת סוכני הביטוח. ועדת איתור מיוחדת בלשכה תבחר במועמד/ת המתאים/ה ותאושר במוסדות הלשכה.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email